Vi hade egentligen inte några planer för nyårsafton. Är det någon högtid vi är traditionslösa kring så är det just den. Det betyder ju så klart att vi är helt öppna för de förslag som ges. Som nu nyss. Bara några dagar innan det nya året skulle ringa in styrde vi upp en middag och festligheter med ett litet härligt sällskap en bit bort här på Frösön. Tänk vad enkelhet kan vara fint ibland.
Ja, vi drog upp till Anna och Albin plus två yngre förmågor och så anslöt även Jonte, som vi av en händelse träffade på senaste midsommarfirandet. Kvällen ägnades åt förrätt i form av lite snacks, sedan en stor plåt hemmagjord sushi som jag och Maria roddat ihop följt en utomordentligt fin efterrätt i form av vit chokladcheesecake med proseccotoppin signerad Maria själv. Eventuellt kan en del vin ha åkt ner också, precis som bubbel och annat skoj både före och efter det att vi stod på terrassen och spanade in några fyrverkerier som brändes av hos grannarna.
Kort sagt så blev det en himla härlig kväll som avslutades först framåt 4-snåret. Snacka om att riva av det nya året med stil (och en rejäl sovmorgon ska väl tilläggas).
Vårt nyårsfirande är efter samma devis, oftast inte så planerat och öppna för lite allt möjligt. Blir oftast bäst så när det inte finns höga förväntningar innan. Lät som att ni hade en riktigt trevlig och kravlös nyårsafton i gott sällskap!
Ja, tänk om man kunde ha samma inställning till säg julafton som nyårsafton. Traditionslöst och ”lite som det blir”. 🙂
Vi har inte heller några traditioner kring nyår, utan det får bli som det blir. Önskar god fortsättning på det nya året!!!
Tack det samma!